снимка pixabayМеркурий ще е ретрограден на три пъти през 2021 година.

...
снимка pixabayМеркурий ще е ретрограден на три пъти през 2021 година.
Коментари Харесай

Меркурий ще е ретрограден три пъти през 2021 г.

снимка pixabay

Меркурий ще е назадничав на три пъти през 2021 година. Във Водолей - от 30 януари до 21 февруари, в Близнаци - от 29 май до 22 юни, и във Везни - от 27 септември до 18 октомври.

Това написа Стилиян Иванов в.

" Ключовите думи за тези интервали са: проявете разсъдък и се вземете в ръце! Не вярвайте на заплашителните думи на звездобройците ", споделя той.

На разбор и сериозен прочит за да бъдат усъвършенствани и приложени в живота ще са техническите нововъдения, мобилните услуги, приложенията, интернет технологиите, авиацията, логиката на психиката, астрологията.

Критична дисекция ще бъде направена на общуването сред хората, транспортните средства, публицистиката и рекламата; провал за лъжците и крадците на дребно и едро - амнистия няма да има нито за откраднатата кокошка, нито за прибраните милиони.

Задълбаване - шумно и мъчително, като зъболекарска машинка, в проблемите на партньорствата, дипломацията и изкуството за да бъдат решени.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР